U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Close
Zoek
Filters

Service

Bij Your Design Protection koopt u méér dan een beveiligingsproduct

Een beveiligingsinstallateur heeft een intensieve, veeleisende job en dus een druk bestaan. Administratie, offertes, verkoop, aankoopbestellingen, planning, installatie, werkbons, facturen, depannages, opleidingen, betalingen, opvolging van betalingen, …

Your Design Protection is uw helpende hand

Your Design Protection begrijpt dat en staat daarom bekend om zijn uitmuntende service.
Van onze helpende hand ons handelsmerk maken; daar zijn wij dagdagelijks mee bezig.

Vanzelfsprekend willen we het u in de eerste plaats online al zo gemakkelijk mogelijk maken. Snel, eenvoudig en altijd beschikbaar.
Talrijke tools bieden wij u alvast aan via onze website:

  • antwoorden op vele technische vragen, soft- en firmware, ... op onze support server; vraag info aan onze medewerkers voor toegang.
  • alle mogelijke instrumenten en hulpmiddelen zoals catalogussen om uw verkoop te boosten en voorsprong te nemen op uw concurrenten.

Ondertussen blijven de lijnen van ons technisch support team voor u open:

T. +31 78 61 80 234
e-mail: support@yourdesignprotection.nl

service

helpende hand


Regelmatig - en ook op vraag - organiseren we degelijke, interessante opleidingen, helemaal op maat van uw medewerkers. Neem gerust contact op met onze helpdesk om een training te bespreken en een datum vast te leggen of schrijf gewoon in via onze website. Het voordeel van een opleiding is dubbel: het systeem dat u installeert kent geen geheimen meer (lees: tijdwinst) en bovendien kunt u - als gecertificeerde partner - genieten van speciale voorwaarden.


On-site ondersteuning
is nog een belangrijke service die we u kunnen aanbieden. Onze helpdesk bespreekt graag met u de mogelijkheden en de voorwaarden.

Your Design Protection - uw helpende hand!